GESLOTEN van 15 tot en met 26 juni

Handmade In Belgium

Een label voor unieke Belgische ondernemers en een vindplaats voor authentieke handgemaakte producten.

ANTWERP’S MOST BRILLIANT

Gerhild Kirchner streeft naar 100% tevreden klanten en biedt service na aankoop.

  • Een diamant is een mineraal dat wordt gevormd door de natuur; een “diamant” verwijst altijd naar een natuurlijke diamant.
  • Een synthetische diamant is een kunstmatig product dat in essentie dezelfde fysieke eigenschappen heeft als een diamant.
  • Een imitatie van diamant, ook een diamantsimulant genaamd, is een kunstmatig product dat het uitzicht van diamant imiteert, zonder de chemische samenstelling, fysieke eigenschappen of structuur daarvan te hebben.
  • Een edelsteen is een mineraal van natuurlijke oorsprong dat vaak wordt gebruikt in juwelen vanwege de combinatie van schoonheid, zeldzaamheid en waarde.
  • Een behandelde diamant is een diamant die een menselijke tussenkomst onderging om tijdelijk of permanent haar uiterlijk te wijzigen. Worden hier niet onder begrepen: snijden, slijpen, reinigen en het zetten. Voorbeelden van wat hier wel onder begrepen wordt: optische coatings, opvullen van breuken, onder druk verwarmen, bestralen, laserboring, behandeling onder hoge druk en hoge temperatuur (HPHT) of eender welk ander fysisch of chemisch proces.

Ik verklaar hierbij op eer dat ik te allen tijde werk conform alle criteria van het Antwerp’s Most Brilliant kwaliteitslabel.
Moest u desalniettemin behoefte hebben aan een onafhankelijke partij die helpt eventuele geschillen op te lossen, verwijzen wij u graag door naar Belmed, een initiatief van de Federale Overheidsdienst Economie, via deze link.

DE GOUDEN STRAATJES

Gerhild Kirchner maakt als goudsmid deel uit van De Gouden Straatjes.

IK KOOP BELGISCH

Gerhild Kirchner streeft naar 100% tevreden klanten en biedt service na aankoop.